Tag: Testo-Y

Showing all 2 results

  • Java e dytë ose e tretë. Prodhimi i testosteronit rritet. Seksi zgjatet me 1.5-2 herë. Java e katërt dhe javët e ardhshme. Seksi zgjatet me pushime minimale. Orgazma të forta për 5-7 minuta!

    Read more
  • Čaj s prirodnim biljnim ekstraktima uklanja erektilnu disfunkciju u svakom uzrastu i na bilo kojem stadijumu. Odgovara za preventivu problema s erekcijom.

    Read more