• 100%
  органски
 • Денес нарачаа
  3567 луѓе

Hypertea © нормален крвен притисок по првата употреба.
Траен резултат.


-50%

Делува врз причината на болеста, сведувајќи го ризикот од мозочен удар и инфаркт на нула!

 • Го нормализира крвниот притисок во првите 6 часа како резултат на биофлавоноидите
 • Ги враќа тонусот и еластичноста на крвните садови после 1 третман
 • Безбеден за секоја возраст Ефикасен за време на фазите 1, 2 и 3 на хипертензија

-50%

Количината на производи е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD

Количината на производи е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD

Проверете се!
Дали страдате од барем еден од следниве симптоми?

 • Главоболка
 • Зголемен пулс
 • Црни точки пред очите
 • Хроничен замор
 • Незаинтересираност, нервоза, поспаност
 • Едем на лицето
 • Заматен вид
 • Вкочанети и ладни прсти
 • Хиперхидроза
 • Покачување на притисокот

ТОА Е ХИПЕРТЕНЗИЈА!

Важно!
67% од пациентите со хипертензија во Македонија не знаат дека се болни.

Што ја прави хипертензијата опасна?

Последиците од високиот крвен притисок се поопасни од онколошките заболувања и туберкулозата заедно. 89% од случаите со хипертензија завршуваат со инфаркти. Во крвните садови се развива тромбоза. Ризикот од крварења во мозокот и мозочни удари е голем.

Пушењето, пиењето алкохолот, неухранетоста, седечкиот стил на живот, стресот и високото ниво на холестерол ги прават последиците особено опасни. Луѓето со прекумерна тежина страдаат од хипертензија 3-4 пати почесто од нормалните луѓе.

ВАЖНО!
Хипертензијата напредува брзо, еден од пет пациенти се соочува со ризик од смртоносен исход. Започнете со лекување сега и станете потполно здрави.

Епохалното откритие на научниците

На македонските научници од „Центарот за флебологија“ им беа потребни 8 години за да го создадат овој профилактичко-терапевтски додаток. ZОткритието на годината беше номинирано за меѓународна награда од фондацијата Гајднер. Тестирањето во повеќе фази ја докажа ефективноста на додатокот, што на научниците им ги обезбеди сите потребни лиценци, сертификати за квалитет и поддршка од владата.

Hypertea ги отстранува 5. главни причинители на хипертензијата

 • Преоптоварен нервен систем (стрес, несоница итн.)
  Тоникот ја ублажува анксиозноста бидејќи содржи корен од валеријана и коприва.
 • Токсини во крвните садови
  Hypertea ја подобрува работата на срцето, ги чисти крвните садови благодарение на биофлавоноидите добиени од зеленото кафе и глогот.
 • Варикоза и тромбоза
  Hypertea ја подобрува циркулацијата на вените, го разградува згрутчувањето и ги зајакнува ѕидовите на крвните садови затоа што содржи концентрирани цветни конуси, познати како гроздови (Humulus lupulus).
 • Зголемено ниво на шеќер во крвта
  Hypertea ја намалува количината на шеќер во крвта, спречувајќи дијабетес благодарение на екстрактите од ориганo и конска опашка.
 • Прекумерна тежина
  Hypertea помага при слабеење, го зајакнува метаболизмот и функционирањето на бубрезите благодарение на екстрактот од маточина.

Hypertea © ги отстранува 5. главни причинители на хипертензијата

 • Преоптоварен нервен систем (стрес, несоница итн.)
  Тоникот ја ублажува анксиозноста бидејќи содржи корен од валеријана и коприва.
 • Токсини во крвните садови
  Hypertea ја подобрува работата на срцето, ги чисти крвните садови благодарение на биофлавоноидите добиени од зеленото кафе и глогот.
 • Варикоза и тромбоза
  Hypertea ја подобрува циркулацијата на вените, го разградува згрутчувањето и ги зајакнува ѕидовите на крвните садови затоа што содржи концентрирани цветни конуси, познати како гроздови (Humulus lupulus).
 • Зголемено ниво на шеќер во крвта
  Hypertea ја намалува количината на шеќер во крвта, спречувајќи дијабетес благодарение на екстрактите од ориганo и конска опашка.
 • Прекумерна тежина
  Hypertea помага при слабеење, го зајакнува метаболизмот и функционирањето на бубрезите благодарение на екстрактот од маточина.

Експертско мислење

Потврдувам!
Главниот борец против хипертензијата се биофлавоноидите. Можат да се добијат само од зелен чај и глог. Тие се присутни во скоро сите лекови за хипертензија.
Така што, можеби ќе треба да чекате за ефектот повеќе години. Сигурен сум дека единствениот лек што изобилува со биофлавоноиди е Hypertea. Ја видов неговата формула и заклучоците од независни експерти и почитувани луѓе. Овој додаток го препорачувам на пациентите и ги прекорувам доколку започнат со лекување на своја рака и преземат нешто што „ги советувал пријател“, „прочитале за тоа на интернет“, „слушнале на ТВ“.
Тоа е погрешно. Треба да се борите против хипертензијата само со безбедни методи! Оние на кои им веруваат лекарите и што ќе направат вашата болест да исчезне засекогаш.

Доктор по медицински науки
Роберт Јовановски


-50%

Количината на производи во најблискиот магацин е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD
 • Ние ја сметаме приватноста на вашите лични информации поважни

-50%

Количината на производи во најблискиот
магацин е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD
 • Ние ја сметаме приватноста на вашите лични информации поважни

Ефикасноста на Hypertea © е докажана со
клинички испитувања

Клиничко одобрување е добиено во Скопје во 2011 година.
Две групи на волонтери учествувале во клиничкото испитување што траело 25 дена.
Првата група – мажи и жени на возраст од 28 до 80 години, со хипертензивни нарушувања, кои земале Hypertea и втората група – мажи и жени со слична состојба, кои земале плацебо.
Резултати од истражувањето

Резултати од истражувањето

ПЛАЦЕБО

Нормализирање
на артерискиот притисок
1%
Отстранување на венската тромбоза 0%
Отстранување на аритмијата 2%

Hypertea ©

Нормализирање
на артерискиот притисок
100%
Отстранување на венската тромбоза 90%
Отстранување на аритмијата 99%

Повратни информации од луѓето кои се задоволни од ефектите од Hypertea ©

Komente nga njerëzit që kanë vlerësuar efektin e Hypertea ©

Придобивки од Hypertea ©

 • Дејствува веднаш.
  Веќе во првите 6 часа од внесувањето, вашиот притисок ќе се нормализира!
 • Не предизвикува ненадејни покачувања или падови на притисокот.
  Го регулира нормалното функционирање на срцето.
 • Делува врз подобрување на здравјето.
  Отстранува ангина пекторис, аритмија, невроза, ја подобрува меморијата, помага при обновување на говорот и движењата по мозочните удари.
 • Ефикасен резултат без несакани ефекти.
  Живите клетки на растенијата комплетно се вклопуваат во клетките на човечкото тело.

Начин на употреба:

Ставете една мала лажица чај во 200 ml вода и оставете да зоврие. Исцедете го чајот. Пијте го 3 пати на ден после јадење, без шеќер.


-50%

Количината на производи е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD
 • Ние ја сметаме приватноста на вашите лични информации поважни:

-50%

Количината на производи
е ограничена:

18 артикли

 • Цена за извоз:
  4800 MKD
 • Цена со попуст:
  2400 MKD
1 пакување = 2400 MKD
2 пакување = 3600 MKD
3 пакување = 4260 MKD
4 пакување = 4800 MKD
 • Ние ја сметаме приватноста на вашите лични информации поважни: