100 % природен
состав
Клинички докажана ефикасност
Производ на годината за 2020 година според

Дури и вие може да си го ПОДОБРИТЕ СЛУХОТ!

Слухот е исклучително важен елемент што нѐ придружува секој ден во текот на нашиот живот. Благодарение на органот за слух, односно ушите, можеме да ги слушаме звуците од околината, да комуницираме со другите или да слушаме музика. Благодарение на него, ние сме предупредени за разни опасности. Покрај тоа, ни овозможува постојан пристап до информации. Губењето на слухот, без оглед на неговата големина, влијае на нашата удобност и функционирање. Имаме потешкотии да го разбереме говорот и често мораме да бараме повторување на кажаното, што е многу досадно. Покрај ова, имаме постојана болка и вртоглавица.

Имајте на ум дека може полека да го изгубите слухот и да се навикнете на полош слух.

Најчести причини за губење на слухот:

 • несоодветна хигиена на ушите
 • повреда на главата
 • тампони за уши
 • бучава во сообраќајот
 • болести на увото
 • работа во постојана бучава
 • стареење
 • остаток на ушен восок
 • слушање гласна музика
 • некои производи делуваат

Не потценувајте го проблемот – користете го овој иновативен метод и целосно ќе си ја подобрите ефикасноста на слухот и удобноста на секојдневниот живот!

ИСПРОБАЈТЕ U CAPS

ЕДИНСТВЕН ВАКОВ ПРИРОДЕН ДОДАТОК НА ИСХРАНАТА НА ПАЗАРОТ

Капсулите U CAPS имаат уникатна формула, којашто ги прави различни од другите производи достапни на пазарот. Содржат природни и безбедни состојки за здравјето, коишто може да го елиминираат чувството на „затнато“ уво и да ја подобрат острината и гласноста на звуците.

Се состојат од:

гинко билоба
витамин Ц
Gingko Biloba Extractarrow
Л-карнитин Quercetin & Resveratrolarrow
Витамини и минерали Vitamins & Mineralsarrow

Екстракт од гинко билоба

Деликатен екстракт, совршен за нега на кожата, го омекнува епидермисот и ја зајакнува заштитната липидна бариера на кожата.

Л-карнитин

Ги поддржува процесите што се одвиваат во ушните канали, давајќи им нова сила и свежина. Има аналгетски и антиинфламаторни својства.

Витамини и минерали

Тие ги раствораат и помагаат во отстранувањето на нечистотиите, го прават епидермисот пофлексибилен и го хранат, оставаат заштитен филм на него, ја подобруваат циркулацијата на крвта во кожата и ги поддржуваат процесите што се одвиваат во увото.

ИСПРОБАЈТЕ U CAPS

ЕДИНСТВЕН ВАКОВ ПРИРОДЕН ДОДАТОК НА ИСХРАНАТА НА ПАЗАРОТ

Капсулите U CAPS имаат уникатна формула, којашто ги прави различни од другите производи достапни на пазарот. Содржат природни и безбедни состојки за здравјето, коишто може да го елиминираат чувството на „затнато“ уво и да ја подобрат острината и гласноста на звуците. Се состојат од:

Gingko Biloba Extract

Екстракт од гинко билоба

Деликатен екстракт, совршен за нега на кожата, го омекнува епидермисот и ја зајакнува заштитната липидна бариера на кожата.

Quercetin & Resveratrol

Л-карнитин

Ги поддржува процесите што се одвиваат во ушните канали, давајќи им нова сила и свежина. Има аналгетски и антиинфламаторни својства.

Vitamins & Minerals

Витамини и минерали

Тие ги раствораат и помагаат во отстранувањето на нечистотиите, го прават епидермисот пофлексибилен и го хранат, оставаат заштитен филм на него, ја подобруваат циркулацијата на крвта во кожата и ги поддржуваат процесите што се одвиваат во увото.


Комбинацијата на овие состојки овозможи да се создаде додаток на исхраната богат со витамини и микроелементи, којшто ќе ја навлажни, ќе ја подобри циркулацијата на крвта и ќе ја зајакне заштитната бариера и ќе има антибактериски и антиинфламаторни својства. Овој додаток на исхраната ќе ве поддржи благодарение на своите својства и ќе ви помогне да ги спречите проблемите со слухот . Благодарение на него, ќе се ослободите од бучавата и непријатноста во ушниот канал. Откако ќе почнете да ги користите капсулите U CAPS, сите ваши проблеми ќе исчезнат и ќе започнете ново, подобро поглавје во вашиот живот!

Придобивки од користењето U CAPS:

 • Ја елиминираат болката и непријатноста
 • Ја елиминираат бучавата, крцкањето, чкрипењето и несаканите звуци
 • Ја подобруваат острината, гласноста и препознавањето на звуците
 • Ви овозможуваат да ги слушнете сите звуци од околината
 • Ви овозможуваат да разговарате во гужва
 • Ви олеснуваат да ги слушнете шепотењата и го засилуваат нивниот звук
Tonosin

ДО КРАЈОТ НА ПРОМОЦИЈАТА:

Стара цена: 4800 MKD
Нова цена: 2400 MKD
Нарачајте тука

Капсулите се достапни без рецепт. Може да се користат без оглед на полот, возраста или типот загуба на слухот. Состојките се целосно природни, не содржат хемикалии и се целосно корисни за телото . Доволно е да ги користите редовно, а ефектот ќе се почувствува по неколку дена. Систематската примена и почитувањето на правилата ќе ви овозможат постепено враќање на слухот. Со други зборови, за подобрување на силината на слухот, потребно ви е нешто што функционира сеопфатно. Тоа се U CAPS. Препорачаниот третман трае 4 седмици.

Тројна гаранција

 • 1. Квалитет - Капсулите U CAPS имаат научно одбрана комбинација на состојки добиени во согласност со највисоките стандарди за квалитет.
 • 2. Вашето задоволство - Нашите клиенти ја потврдуваат високата ефикасност на U CAPS.
 • 3. Време - Брза испорака и брзо работење. Во рок од 24 часа од нарачката, пратката ќе биде во ваши раце. Резултатите се видливи по првото користење, ќе имате значително подобрување.

Грижете се за слухот!!!

Стара цена: 4800 MKD
Нова цена: 2400 MKD
* Дискрецијата е загарантирана