Testo-Y

Kohëzgjatja e ereksionit rritet me 3-4 herë

Pushimet midis marrëdhënieve seksuale zvogëlohen me 7-10 minuta

Niveli i testosteronit rritet

Sasia e spermës rritet

Për të pasur një efekt të fortë, merrni 2 kapsula të Testo-Y në mëngjes dhe në mbrëmje. Kura e rekomanduar - 1 muaj

Çfarë do të përfitoni nga Testo-Y?

1

Java e parë dhe e dytë
Ereksioni bëhet më i fortë dhe zgjat më shumë. Penisi bëhet më i ndjeshëm ndaj prekjes.

2

Java e dytë ose e tretë
Prodhimi i testosteronit rritet. Seksi zgjatet me 1.5-2 herë.

3

Java e katërt dhe javët e ardhshme
Seksi zgjatet me pushime minimale. Orgazma të forta për 5-7 minuta!

Testo-Y

9600 ALL
4800 ALL

Paketimi 5 i fundit me një çmim fiks me zbritje

* Porosia dorëzohet në një paketim të errët pa shenja të dallueshme dhe përshkrim të përmbajtjes. Gjithçka është rreptësisht konfidenciale.

** Për të arritur një rezultat të shkëlqyeshëm, pini Testo-Y 2-3 herë në ditë pas ngrënies. Mos e pini pa ngrënë.

OFERTA E KUFIZUAR!