youtubefacebooktwitter
Обращения гражданКарта сайтаПоиск

UROLOGU I NJOHUR: “INFLAMACIONI I PROSTATËS  NUK ËSHTË THJESHT NJË DHIMBJE E PËRKOHSHME, PASI NJERIU MUND TË MOS E PËRBALLOJË KËTË INFLAMACION NË 10-14 VJET. KA GJITHNJË NJË ZGJIDHJE, POR JO PËR TË GJITHË”

Кинотеатр в поселке Борисоглебский открыли после реконструкции

Artan D: “Unë u garantoj të gjithë burrave që vuajnë nga inflamacioni i prostatës se mund të marrin substancën më të re që do t'i ndihmojë ata të trajtojnë këtë gjendje.”

Gjatë konferencës për shtyp, urologu kryesor i klinikës, dr. Artan D. deklaroi: “Inflamacioni i prostatës nuk është vetëm një gjendje e pakëndshme mjekësore. Pa trajtimin e duhur, ajo mund të zhvillohet në adenoma. Ndër kushtet mjekësore, shkalla e vdekshmërisë nga adenoma e prostatës është një nga më të lartat. Asnjë burrë që vuan nga adenoma nuk jeton përtej 10-14 vjetësh.”

Intervistë ekskluzive me dr. Artan D., një urolog me përvojë: “Pse është kaq i rrezikshëm inflamacioni i prostatës dhe çfarë mund të bëjë një burrë për të mbrojtur veten?

Gazetari: Pse inflamacioni i prostatës konsiderohet një sëmundje e rrezikshme?

Artan D. A e dini sa burra kanë vdekur nga inflamacioni i prostatës në këtë vit? Me mijëra. Dhe shumica e tyre pikërisht për shkak të adenomës së prostatës. Më shumë se gjysma e tyre! Duke marrë parasysh statistikat, 72% e burrave mbi moshën 50 vjeç janë diagnostikuar me inflamacion të prostatës (42% e burrave nën moshën 40 vjeç). Karakteristika më e rrezikshme e kësaj sëmundjeje është se gjendja e saj nuk përmirësohet me kalimin e kohës. Nëse inflamacioni i prostatës nuk trajtohet, ai mund të zhvillohet në adenoma të prostatës ose në tumor malinj.

Kjo do të thotë që çdo burrë që vuan nga inflamacioni i prostatës mund të vdesë në çdo kohë, kur kjo të zhvillohet në adenoma. Adenoma e prostatës është një nga sëmundjet më të zakonshme tek burrat. Nëse pacienti nuk vepron në kohën e duhur, mund të zhvillohen tumore kancerogjene.

Inflamacioni i prostatës ose prostata është shkaku kryesor i vdekjes ndër meshkujt.

Prandaj unë vlerësoj që inflamacioni i prostatës është një sëmundje e rrezikshme dhe kjo është ndër shkaqet kryesore të vdekjes tek burrat. Dhe, siç e kam thënë tashmë, 72% e burrave mbi moshën 50 vjeç përballen me inflamacionin e prostatës.

Gazetari: Pse mjekët përballen me vështirësi kur trajtojnë këtë sëmundje? Një trajtim efektiv do të shpëtonte mijëra jetë apo jo?

Artan D. Fakti më i rëndësishëm është se burrat zakonisht vizitohen tek mjeku kur është vonë, pasi një nga metodat tradicionale është masazhi i panjohur i prostatës. Dhe, kur më në fund vendosin të shkojnë te mjeku, ai u jep në recetë ilaçe dhe ata nuk i marrin rregullisht, pavarësisht udhëzimeve.

Pastaj ka mungesë të stafit në klinika. Si mund t'ia kushtojmë kohën tonë të gjithë pacientëve, nëse nuk ka mjaft mjekë, urologë dhe personel tjetër mjekësor? Dhe, natyrisht, për të trajtuar sëmundje të caktuara, ne kemi nevojë për specialistë që janë, siç e kam thënë tashmë, të pakët. Ndonjëherë mjekët japin në recetë pilula që janë krejtësisht të papërshtatshme, por kjo është një histori tjetër. Të gjithë mjekët kanë diploma, disa prej tyre janë me të vërtetë e kanë fituar me djersë dhe u kushtohen pacientëve të tyre, por të tjerët mund të bëjnë vetëm dëm dhe asnjë të mirë. Mos të filloj t'ju tregoj për nivelin e stresit të kësaj pune. Ne tashmë u kemi thënë lamtumirë shumë mjekëve në moshë, dhe të rinjve shpesh u mungon përvoja. Kështu që nuk është se thjesht nuk kemi personel, por nuk kemi as personel të kualifikuar.

Gazetari: A vjen shkalla e lartë e vdekshmërisë së inflamacionit të prostatës prej mungesës së mjekëve, apo mjekëve të mirë?

Artan D. Kjo sigurisht nuk është arsyeja e vetme. Duhet të kemi parasysh gjithashtu mungesën e ilaçeve të mira dhe efektive. Kompanitë farmaceutike shpesh shesin ilaçe që janë edhe jo-efektive. Problemi është se ilaçet janë të pazhvilluara dhe ka edhe produkte false që kushtojnë mjaft, por janë krejtësisht joefektive. Disa mjekë japin në recetë gjithçka që ju vjen në mendje. Shpesh ata japin ilaçe që ofrojnë vetëm zgjidhje të përkohshme, shërojnë fazën akute të inflamacionit të prostatës, por në të njëjtën kohë i bëjnë shumë dëm organizmit dhe mund të çojë në pasoja të tmerrshme. Dhe shumica e ilaçeve nuk janë krijuar për të kuruar inflamacionin e prostatës, por për të lehtësuar përkohësisht inflamacionin.

Prandaj burrat nuk marrin trajtimin e nevojshëm dhe fatkeqësisht inflamacioni i prostatës shpesh përfundon me vdekje.

Të gjitha sa më sipër kontribuojnë në këtë rezultat dhe shkalla e vdekshmërisë është e lartë. Ky trajtim joefektiv mund të shoqërohet me ndërlikime të shumta, ku gjendja e përgjithshme e pacientit përkeqësohet dhe shpesh përfundon në mënyrë fatale. Sigurisht që ka disa pajisje private mjekësore, por edhe atje mund të gjejmë mjekë që nuk i përkushtohen një pacienti dhe asaj që ai në të vërtetë ka nevojë. Kjo ndodh shpesh te mjekët e rinj dhe të papërvojë, dhe ekziston qëllimi i shtrydhjes të sa më shumë parave nga pacienti. Fatkeqësisht, ky është realiteti.

Gazetari: Pra, çfarë duhet të bëjnë burrat që vuajnë nga inflamacioni i prostatës? Të presin derisa të vdesin? Duke qenë urologu kryesor i klinikës, jam i sigurt që keni një përgjigje për këtë pyetje, a kam të drejtë?

Artan D. Po, ne jemi duke punuar për t’i ardhur në ndihmë çdo pacienti që vuan nga inflamacioni i prostatës. Ne nuk mund ta zgjidhim problemin e mungesës së stafit tonë brenda ditës. Kjo nuk varet vetëm nga klinika, por edhe nga sistemi ynë arsimor. Sigurisht që kemi praktikantë, por nuk ka zgjidhje të shpejtë për këtë problem. Ne i shohim të njëjtat kushte edhe në vendet e tjera të Evropës dhe në botë. Kur flas me kolegët e mi jashtë vendit, kuptojmë që ndeshemi me të njëjtat vështirësi.

Është gjithashtu e vërtetë, nga ana tjetër, se inflamacioni i prostatës nuk mund të shërohet në të gjithë burrat, por këto raste janë të rralla.

Por le të qëndrojmë në anën pozitive dhe më lejoni të them se ka një dritë në fund të tunelit. Unë arrita të krijoj një sistem shpërndarjeje për një substancë të re që mund të lehtësojë plotësisht inflamacionin e prostatës dhe të gjitha ndërlikimet që mund të vijnë nga ajo. Programi do të fillojë afërsisht brenda gjashtë muajve të ardhshëm, por unë arrita ta organizoj atë në mënyrë që të jetë në dispozicion për të gjithë burrat.

Gazetari: A mund të na thoni më shumë për këtë substancë?

Artan D. Produkti për të cilin po flas lehtëson plotësisht inflamacionin e prostatës, në çdo fazë të caktuar. Që nga ditët e para të marrjes së këtij produkti, ai lehtëson gjithashtu çdo lloj rreziku të shfaqjes së adenomave dhe tumoreve. Kjo do të thotë se ky produkt mund të ulë rrezikun e komplikimeve serioze dhe rezultatin vdekjeprurës në zero. Gjithçka që një burrë me prostatë duhet të bëjë është të fillojë trajtimin dhe do t’ia hedhë paq.

Unë mendoj se kjo substancë për lehtësimin e inflamacionit të prostatës mund të shpëtojë mijëra jetë. Prandaj, unë vendosa gjithë energjinë time në këtë produkt dhe vazhdova me prova klinike.

Gazetari: Për çfarë produkti po flisni? Cili është sekreti prapa këtij produkti?

Artan D. Produkti quhet " ProDrops “ dhe është një produkt krejtësisht i ri në këtë treg. Ndryshe nga shumë ilaçe të tjera për shërimin e inflamacionit të prostatës, ky produkt u zhvillua nga ekspertë të kësaj fushe dhe jo nga kompani gjigande farmaceutike. Produkti është faktikisht zhvilluar nga një grup ndër-shërbesh prej urologësh dhe shkencëtarësh kryesorë.

Produkti ka tre parime të rëndësishme të veprimit: Së pari normalizon rrjedhën e gjakut në organet e legenit. Së dyti, eliminon mbetjet nga organet e legenit. Dhe së treti, rikthen prodhimin e hormoneve mashkullore. Ky parim i tretë gjithashtu rrit potencën mashkullore. Ne gjithashtu mund ta quajmë atë "efekt anësor të pranuar me kënaqësi".

Inflamacioni zhduket shpejt pasi personi fillon të marrë këtë produkt - burrat që e morën atë raportojnë se kanë vërejtur rezultatet e para, të tilla si urinim pa dhimbje dhe ndjesi djegieje që në mëngjesin e nesërm pasi filluan të marrin ProDrops. Zakonisht duhet një terapi 14-ditore me ProDrops për të lehtësuar plotësisht inflamacionin e prostatës. Në situata pak më ekstreme ose në faza të avancuara të inflamacionit, trajtimi zgjat më shumë.

ProDrops përmban vetëm përbërës natyralë (ekstrakte të hithrës, thuprës, bishtit të kalit dhe boronicë mali) dhe ka dy efekte - përmirëson nivelin e testosteronit dhe rikthen shëndetin e prostatës, duke eliminuar kështu simptomat dhe shkaqet e mosfunksionimit erektil dhe duke e ndihmuar mashkullin të kthehet në jetën aktive, përfshirë jetën seksuale.

Përveç tre parimeve kryesore të veprimit, ProDrops ka edhe disa efekte të tjera:

 1. ul dhe lehtëson inflamacionin kronik të prostatës;
 2. parandalon infeksionet e traktit urinar;
 3. lehtëson urinimin;
 4. rikthen fuqinë seksuale:
 5. forcon sistemin imunitar të trupit;
 6. përmirëson rrjedhën e gjakut në organet e legenit;
 7. siguron vitamina dhe mikroelemente për trupin e njeriut.
E rëndësishme! Rezultatet tregojnë se muajt e shtator dhe tetor janë më të mirat për të filluar trajtimin. Meqenëse temperatura mesatare e trupit stabilizohet, kjo rrit proceset metabolike në trup dhe rrjedhimisht edhe efektivitetin e produktit.

Gazetari: A ka ndonjë kundërindikacion për produktin ProDrops?

Artan D. Nuk është vërejtur ndonjë kundërindikacion. “ProDrops” prodhohet vetëm me përbërës natyralë dhe nuk shkakton reaksione alergjike. ProDrops mund të merret edhe nga individë që janë alergjikë ndaj disa ilaçeve. Është plotësisht i sigurt për mëlçinë, zakonisht organi më i stresuar kur merrni ilaçe të tjera me efekte të forta.

Siç kam thënë më parë, produkti është zhvilluar nga ekspertë të pavarur dhe aktualisht prodhimi po mbahet në qendrën shkencore për shëndetin dhe mjekësinë dhe së shpejti do të fillojë shpërndarja. Kjo është arsyeja që produkti është i disponueshëm vetëm brenda programeve speciale .

Nëse do të ishte në dorë të kompanive të mëdha farmaceutike, çmimi i tij do të ishte disa herë më i lartë se sa është. Por ai është në pronësi të një sektori shkencor dhe prandaj është në dispozicion të njerëzve me një çmim të përballueshëm.

Shitja ishte planifikuar të fillonte brenda 6 muajve, por unë arrita të negocioj me qendrën kërkimore dhe të marr fondet për të financuar një më herët një fushatë të produktit. Tani është në dispozicion për të gjithë dhe me 50-% zbritje. I gjithë stoku në depo është i destinuar për programin e shitjeve të ProDrops.

Gazetari: Atëherë, si mund ta marrin burrat këtë produkt? A kanë nevojë për ndonjë lloj vërtetimi mjekësor ose dokumenti të ngjashëm?

Artan D. Kërkesa kryesore është që ata të jenë mbi 30 vjeç. Produkti i porositur më pas i dërgohet direkt personit që e ka porositur me postë. Ne mendojmë se është mënyra më e shpejtë që abonentët të marrin porosinë dhe të fillojnë trajtimin. Në fakt është mjaft e thjeshtë: ju thjesht bëni porosinë tuaj me emrin dhe numrin e telefonit, prisni telefonatën e operatorit, të cilit i tregoni adresën dhe kohën e dorëzimit. Më pas e merrni pakon në postë.

Kushtet e blerjes së produktit "ProDrops" brenda këtij programi:

 • Vetëm për përdorim personal
  Kjo është e nevojshme për të mbrojtur produktin nga ri-shitja kur individët porosisin sasi të mëdha të produktit për t’i rishitur ato me një çmim më të lartë.
 • Porosia bëhet përmes faqes zyrtare në internet të programit
  Faqja zyrtare në internet garanton çmimin dhe origjinalitetin e produktit Më poshtë do të gjeni një formular që mund ta plotësoni nëse dëshironi të bëni porosinë tuaj-


Formulari zyrtar për porosinë

Nr. 29,982 nga 30,000
Në mënyrë që të merrni "ProDrops" me çmim të zbritur 9600 4800 ALL
Në mënyrë që të merrni "ProDrops" me çmim të zbritur, futni emrin tuaj dhe numrin e telefonit në fushat më poshtë dhe klikoni butonin "POROSIT" .
*Të dhënat tuaja i dërgohen direkt prodhuesit. Askush përveç prodhuesit nuk ka qasje në to.

Gazetari: Faleminderit për kohën tuaj dhe përgjigjet tuaja. Ju na keni dhënë informacion të dobishëm dhe mendoj se shumë nga lexuesit tanë do të vendosin të blejnë këtë produkt për të mbrojtur shëndetin e tyre.

Botuar 12 orë | Shënim i botuesit: E rëndësishme! Programi është i vlefshëm deri më . Para se të përfundojë programi, ju mund të merrni produktin „ ProDrops “ me 50% zbritje, vetëm duke plotësuar formularin më poshtë. Artikujt akoma në dispozicion: 8 artikuj

Gazetari: Faleminderit përsëri. Do të flasim edhe ca herën tjetër!

KOMENTE:
Tina P.

Burri im vuante nga inflamacioni i prostatës. Ai dëshiron të shërohet por nuk di se si. Nuk e bind dot që të shkojë te mjeku. Ai shkoi një herë, por nuk ishte aq i entuziazmuar nga masazhi i prostatës përmes anusit. Dhe ai nuk dëshiron të shkojë sërish. Unë porosita ProDrops sa kohë që ishte ende me zbritje.

Sajmira R.

Sistemi shëndetësor në Shqipëri është me të vërtetë për të ardhur keq.

Daniel

Urime! "ProDrops" është me të vërtetë efektiv në trajtimin e inflamacionit të prostatës! Në rastin tim, ajo u zhduk dhe nuk është kthyer më. Një muaj e gjysmë më parë bëra një porosi, dhe pakoja erdhi për 4 ditë dhe prej asaj kohe mund të dal në banjo pa siklete! Faleminderit të gjithëve dhe prodhuesit!

Mishel

Është e mrekullueshme. Edhe unë mund ta konfirmoj. Më rekomandoi një mjek këtë produkt. Nuk ta japin në recetë por mund të rekomandohet. Më ka ndihmuar mjaft shumë dhe inflamacioni u shua plotësisht. Më ka ndihmuar gjithashtu me ereksionin...

Arlind

Faleminderit zotit që kemi këta mjekë që në të vërtetë kujdesen për pacientët e tyre! Një produkt i pabesueshëm. Unë e kam marrë atë për 3 ditë dhe urinoj shumë më kollaj, si dhe dhimbja u largua. Vazhdoj ta marr ende. Faleminderit për këshillën tuaj! Isha pak skeptik por i vura re rezultatet pas 3 ditësh.

Besi S.

Faleminderit për këtë artikull interesant. Unë kam tre vite që luftoj me inflamacionin e prostatës dhe s’kam pasur sukses. Unë tashmë kam porositur ProDrops. Kanë mbetur disa artikuj, por operatori më shpjegoi se ato po shiten me të vërtetë shpejt.

Robert

Si porositet "ProDrops"?

Jani

Ju plotësoni formularin. Mundësia e testimit të këtij produkti më ka ndihmuar shumë!

Oliver

E ka porositur ndonjëri? Për sa kohë e keni marrë?

Mark E.

Unë e kam porositur atë kohë më parë përmes një shoku, por nuk kishte asnjë zbritje në atë kohë. Kam paguar shumë më tepër sesa tani, por ia vlejti. Në rastin tim, inflamacioni kronik i prostatës u zhduk në 2 javë dhe nuk është kthyer më që prej 4 muajsh. E kam marrë pakon në 3 ditë.

Jana

Babai im vuante nga inflamacioni i prostatës. Ne ia blemë këtë produkt 2 muaj më parë. Ai e mori atë për 10 ditë dhe u shërua plotësisht. Mjeku që e kishte trajtuar atë me antibiotikë u befasua plotësisht dhe nuk kishte dëgjuar kurrë për këtë produkt. Babai im nuk e besonte dot por e rëndësishmja është që shkoi mirë!

Xheni

Do ta marr këtë edhe për burrin tim. Thjesht nuk di se si ta ndihmoj pasi duket se është shëruar e pastaj inflamacioni rishfaqet. Mos të tregoj pastaj se kur kemi bërë seks për herë të fundit...

Pandi

Unë kam disa vite që e luftoj inflamacionin, i cili mu shfaq kur isha 38 vjeç. Unë kam ndjekur trajtime të shumta, por inflamacioni u përkeqësua gjithnjë e më shumë. Herën e fundit u ndjeva vërtetë shumë keq. Më thanë se mund të zhvillohej në kancer të prostatës, prandaj e rekomandoj që të gjithë ata që vuajnë nga inflamacioni i prostatës të fillojnë trajtimin sa më shpejt të jetë e mundur. Është një sëmundje jashtëzakonisht e rrezikshme.

Gjon

Unë mendoj se jam një nga shumë njerëz që vuajnë për shkak të kësaj dhe falënderoj Zotin që zbulova ProDrops. Më ka shpëtuar nga prostata, diçka që shumë mjekë më parë nuk e kishin bërë! Gjeta këtë faqe rastësisht, bëra një porosi dhe nuk isha më se i lumtur...

Andi M.

Ju ka ndihmuar vërtet të gjithëve? Mjekët janë zakonisht të padobishëm...

Petrit

Sigurisht! Ka një efekt vërtet të fortë dhe nuk dëmton aspak shëndetin tuaj! Bëni porosinë tuaj! Ka funksionuar në rastin tim, ku adenoma e prostatës u zhduk fare.

Anxhela

Faleminderit njerëz! Kjo e ka ndihmuar vërtetë burrin tim. Unë doja t'u thoja të gjithë burrave që të mos shtyjnë trajtimin e tyre por të kujdesen për shëndetin e tyre!

Robert

Unë kam vite që luftoj inflamacionin e prostatës. Pastaj vendosa të provoja ProDrops dhe inflamacioni u përmirësua duke filluar nga e nesërmja. Si rregull duhen 2 javë. Tani ndihem si një i ri. Sa mirë që mund të bëni porosinë tuaj përmes kësaj faqe zyrtare dhe që nuk keni pse të shkoni diku tjetër për të marrë këtë produkt. Ku kishte qenë më parë?

Leo

Unë kam provuar lidhjen në faqen e internetit dhe duket se po funksionon shumë mirë. Bëra një porosi dhe pastaj operatori më telefonoi për të konfirmuar porosinë. Ai vetëm më paralajmëroi se sasia e stokut është e kufizuar - Pakoja duhet të mbërrijë në çdo kohë. Mezi po e pres! Shumë faleminderit!

Sandri

Produkt i shkëlqyeshëm, më ka ndihmuar në 2 javë. Tani vjen dhe me zbritje, duke e bërë të përballueshëm.


Ju lutemi konfirmoni që numri i telefonit është i saktë:

-

-

-

-