Dua të tregoj historinë time, e cila do të ndihmojë shumë vajza të ruajnë dashurinë dhe familjen. Emri im është Amanda. Unë jetoj në qytetin e Peshkopisë. Me sa mbaj mend, kam qenë gjithmonë një vajzë topolake. Prandaj, asnjëherë nuk kam qenë e suksesshme me seksin e kundërt.

Unë u përpoqa disa herë të humb peshë - mbajta dietë, shkova në palestër, por asgjë nuk ndodhi. Nëse humbidja disa kilogramë, i fitoja përsëri ato.

Në fakt, në mënyrë që një person me mbipeshë të mbajë peshën e tij normale, është e nevojshme që vazhdimisht të përmbahet në dietë dhe të përfshihet rregullisht në ushtrime fizike. Dhe kjo kërkon vullnet të hekurt. Mjerisht, nuk e kam dhe nuk e kam.

26 vjeç. Pesha 118 kg, lartësia 169 cm

Kur isha 26 vjeç u njoha me Altinin. Papritur, vura re që pavarësisht kilogramëve të mi (në kohën që peshoja 118 kg me lartësi 169 cm), ai ishte i interesuar për mua. Kisha frikë ta besoja! Por ndodhi një mrekulli - Altini më bëri një ofertë për t'u martuar me të, dhe ne u martuam!

Duhet të them që Altini nuk ishte gjithashtu i dobët, por nëse mund të thuhet, i mirëushqyer. Por sigurisht ai nuk dukej aq keq sa unë.

Altini dhe unë jemi në jetën tonë të shkuar

Menjëherë pas dasmës, Altini dhe unë deshëm të bënim fëmijë. Por shtatzënia ime e parë përfundoi në një abort 3-mujor. Pastaj, gjashtë muaj më vonë, ndodhi një tjetër. Shkuam në kryeqytet, në qendrën e planifikimit të familjes, kaluam testimet e nevojshme. Altini doli të ishte në rregull. Dhe ata më gjetën shumë të lartë në hormonin leptin, i cili shkaktoi aborte. Mjekët shqiptuan aktgjykimin: "nëse doni të keni një fëmijë, duhet të humbni peshë!" Por si?

Së pari, unë dhe burri im vendosëm të kontrollojmë çfarë hamë. Filluam të hanim më pak ëmbëlsira dhe burri im hoqi dorë nga simitet me çaj. Dhe më pas ai hoqi dorë së ngrëni fare darkë.

Meqë ra fjala e ndihmoi. Në 3 muaj arriti te humbiste 25kg dhe u transformua ne një burrë shumë të pashëm.

Por për mua dieta ishte e vështirë. Po çmendesha nga uria! Besniku ka një vullnet të fortë; ai di të detyrojë veten. Por jo për mua, uria është më e keqja. Kështu, fillova të shkoj në palestër me Besnikun, me shpresën për të humbur peshë atje.

Unë shkova në palestër për te nxitur veten dhe për të ndjekur Altinin

Papritur kuptova: në fund të fundit, Altini mund të më lërë! Ka kaq shumë vajza të holla përreth! Isha e dëshpëruar! Cfare te beja Si ta mbaja dashurinë dhe familjen?

Dhe pastaj Besniku më shpëtoi. Ai zbuloi se dikush në Tiranë po mblidhte një grup eksperimental për të testuar një çaj të ri bimor për humbje peshe. Thonë se për sa kohë e pini, nuk keni përse t'i përmbaheni dietës. Çaji bimor përshpejton metabolizmin dhe pesha e tepërt zhduket vetvetiu.

Ky çaj quhet GoSlim . Ai ka në përbërje karafil, kamomil, kopër, lëvoren e dardhës dhe bimë të tjera. Ndryshe nga dietat, këta përbërës nuk janë të dëmshëm për trupin dhe janë 15 herë më efektivë kundër depozitimeve të tepërta yndyrore.

Shkuam direkt në Tiranë dhe unë arrita të regjistrohem në këtë grup eksperimental. Më ndihmuan nga dokumentacioni i kartës sime shëndetësore të bërë në Qendrën e Planifikimit të Familjes ku thuhet që duhet të humb peshë për ta ngjizur dhe për të lindur një fëmijë.

Si humba peshë me GoSlim

Unë kurrë nuk kam humbur peshë aq shpejt sa kam bërë me këtë çaj! Thjesht e përgatitni në ujë dhe e pini në vend të çajit ose kafesë së zakonshme. Nuk ka kufizime dietike - nuk ka nevojë për një dietë.

Kështu që, fillova të merrja GoSlim . Pesha ime në fillim të eksperimentit ishte 118 kg.

Në javën e parë kam humbur vetëm 2 kg. Një rezultat shumë modest. Por mjekët thanë se kështu duhet të ndodhte. Trupi është rindërtuar për të djegur në mënyrë aktive yndyrën. Por në javët në vijim humba rreth 1 kg në ditë! Unë u shkriva fjalë për fjalë para syve të mi! Unë me entuziazëm u rehatova dhe regjistrova trupin e tij të ri në foto.

Në foton e parë, peshoj 118 kg dhe përpiqem pa sukses të humb peshë në palestër. Në foton e dytë, pesha ime është 86 kg. Ka një humbje peshe prej 4 javësh. Në foton e tretë, pesha ime është 64 kg. Kjo pas 6 javësh të marrjes së GoSlim .

Por edhe më shumë kënaqësi nuk më dha pamjen time të re, por admirimin për mua, që pashë në sytë e Altinit!

Pas 6 javësh humbje peshe, peshova 64 kg. Mjekët thanë se ishte pesha ideale për mua dhe unë pushova së përdoruri GoSlim .

Një vit më pas

Cfarë ndodhi gjatë vitit që unë jetoja me trupin tim të ri. Më e rëndësishmja, pesha ime mbeti e njëjtë - 64 kg. Mjekët nuk kanë mashtruar. GoSlim ka arritur të normalizojë metabolizmin tim dhe tani nuk kam nevojë të marr asgjë për të ruajtur peshën time normale.

Mjekët gjithashtu rekomanduan të fillojnim përpjekjet për të konceptuar një fëmijë 12 muaj pas përfundimit të programit të humbjes së peshës. Organizmit i duhet kohë për të ristrukturuar aktivitetet e tij në një peshë të re. Altini dhe unë e bëmë atë. Prisnim një vit dhe shijuam njëri-tjetrin.

Kështu që ne jemi tani - me pushime në Itali

Dhe tani gjëja më e rëndësishme: Unë jam shtatzënë! Do të kem një fëmijë dhe tani jam absolutisht e lumtur!

Komenti i një specialisti

Doktor i Shkencave Mjekësore, Profesor, Zëvendësdrejtor i Qendrës së Planifikimit Familjar të kryeqytetit

GoSlim u zhvillua nga një ekip shkencëtarësh me mbështetjen e OBSH-së. Ai mishëron të gjitha zhvillimet më të fundit në fushën e metabolizmit në trupin e njeriut.

Karakteristikat kryesore të GoSlim :

1. Siguria e plotë e ilacit. Eshtë bërë nga substanca bimore dhe nuk kërkon dieta, domethënë nuk ekziston rreziku për të privuar një person nga ushqimi i mirë dhe marrja e të gjitha substancave të nevojshme në trup.
2. Djegin në mënyrë aktive yndyrën në të gjitha pjesët e trupit, përfshirë zonat me probleme - vithe, anësore, etj.
3. Shfaqet shumë energji, gjendja shpirtërore përmirësohet.
4. Metabolizmi normalizohet. Pas përfundimit të marrjes, personi nuk rifiton peshë.
5. Përmirëson kushtet e lëkurës dhe flokëve
6. Balancimi hormonal është normalizuar, gjë që bën të mundur konceptimin e një fëmije më shpejt se për gratë në mbipeshë

Unë dhe kolegët e mi nga qendra e planifikimit të familjes në Tiranë rekomanduam që shumë nga pacientët tanë të marrin pjesë në grupin studimor gjithëpërfshirës GoSlim , i cili përfshinte 167 vullnetarë të mbipeshë të klasës 1-4. Si rezultat i marrjes së GoSlim , humbja e peshës u regjistrua në 100% të pjesëmarrësve. Në të njëjtën kohë, 98% normalizuan plotësisht peshën e tyre.

Bazuar në rezultatet e testit tonë, ne rekomanduam lejimin e shitjes së GoSlim në Shqipëri. Dhe për të përshpejtuar dërgesat, ne vendosëm shitjet e GoSlim nëpërmjet versionit shqip të faqes zyrtare të internetit.

Aktualisht në GoSlim ka një zbritje 50%. Periudha e uljes së shitjes është e vlefshme deri në përfshirë.

Kujdes!

Portali ynë i ofron lexuesve mundësinë të përfitojë një zbritje deri në -50% për GoSlim . Shtypni butonin “SPIN”, dhe prisni deri sa te ndalojë rrota e fatit! Ndoshta pikërisht juve do t’iu buzëqesh sot fati, dhe do të keni mundësinë të bëni porosinë me vetëm gjysëm çmimi! Ju urojmë fat!

SPIN
Çmim i ulët! 9600ALL 4800ALL
Arrini ta porositni me zbritje përpara se oferta ti kalojë një lexuesi tjetër!
Oferta do të jetë e pavlefshme pas:
:
Emri i plote:
Numri i celularit:
Zgjedhje e paketimit:

Oferta është e vlefshme deri në (përfshirë):